A belső hálózat sebességének növelése meglévő eszközökön I.

A helyi hálózat (legyen akár irodai vagy otthoni) az, aminek a leginkább kellene követnie a legújabb trendeket. Elvégre teljesen saját hatáskörben van, olcsó is fejleszteni, könnyű igazodni az igényekhez és a legkevesebb adminisztratív vagy bürokratikus gond van vele. Vagy mégsem?

Ha arra gondolok, hogy a tíz, majd száz, végül gigabites kapcsolatra átállás mindenkinek olcsó, gyors és könnyű volt, nem tévedek sokat. De ugyanez már nem mondható el a 10 gigabites átállásról. Erre átállni gyakran jelent teljes infrastruktúra cserét, ami a kábelezéssel együtt komoly költség lehet.

Mi a teendő, ha ingyen akarom növelni a kapacitást a saját hálózatomon? Kivel kell együtt dolgoznom, hogyan kell megterveznem a bővítést, milyen hibákba várható, hogy belefutok és hogyan kell azokat kezelnem? Mi a teendő akkor, ha misztikus hibákat jelentenek a felhasználóim és hogyan magyarázzam meg a pénzügynek, hogy a pénz, amit hálózatfejlesztésre adott, miért nem eredményez egyes esetekben egy bit gyorsulást sem? És mikor van, amikor ez rendben van, mikor pedig amikor ezen lehet segíteni?

A két részes LAN fejlesztési képzés első alkalmán az etherchannel, LACP és PAgP témakörrel foglalkozol. Ha hálózatos vagy, érdemes benézned, megtanulod az alapokat. Laborban kipróbálunk mindent és elemezzük a látottakat. Ha szerveres vagy, érdemes benézned és megértened, mi történik a drót másik oldalán. Ki tudja, esetleg rájössz mit csinálsz rosszul évek óta.

9.700 Ft + ÁFA

Customer reviews

Rated 5.00 out of 5 stars
2 reviews
4 stars 0 0 %
3 stars 0 0 %
2 stars 0 0 %
1 star 0 0 %

2 reviews for A belső hálózat sebességének növelése meglévő eszközökön I.

 1. 5 out of 5

  (verified owner)

  Review titleYour Review

  Was this review helpful to you? 0 of 0 people found this review helpful

 2. 5 out of 5

  (verified owner)

  Review titleYour Review

  Was this review helpful to you? 0 of 0 people found this review helpful

Only logged in customers who have purchased this product may write a review.

Érdekelhetnek még…

 • Helytartó

  Mit kezdjen a rendszergazda, ha eléraknak egy hálózati eszközt?

  5.00 out of 5
  9.700 Ft + ÁFA
  Kosárba rakom
Hálózati képzés
Oktató

Elkészítés éve

5.00 out of 5 based on 2 customer ratings
(2 customer reviews )
X