Hibakeresés és probléma megoldás a hálózatodban II.

A hibakeresés az egyik legnehezeb terület. Ez a tudás akkor kell, amikor gond van és ott nincs idő hosszasan tanulni. Ilyenkor gyorsan elő kell venni az emlékekből a korábbi tapasztalatokat. Ezeket vagy sok szenvedés árán tanulod meg a saját károdon, vagy merítesz mások tapasztalatából.

A képzésen sok éves tapasztalattal rendelkező hálózati szakember mutatja be azokat a hibákat, amikkel ő találkozott és oldott meg. Ezek olyan valós, gyakorlati esetek, amikből rengeteget tanulhatsz.

A képzés-sorozat második része újabb hibákat mutat be, amihez közösen megkeressük a megoldást, hogy ne csak nézd, de ötletelj is. Ez sokkal mélyebbé teszi a végül megszerzett tudást. Az oktató minden bedobott ötletet megnéz és elmondja miért jó vagy miért vezet téves irányba. Végül az irányításával közösen megoldjuk a problémát.

Az egyes alkalmak egymástól függetlenek, minden képzés új problémákat vet fel.

A 100% gyakorlati képzésen az oktató a megosztott képernyőjén bemutatja a problémát. A közös ötleteléssel megtanulod a megoldáshoz vezető utat és sok-sok tippet kapsz ahhoz, hogy hasonló esetekben milyen lépéseket kövess és miként kerüld el a buktatókat. A tanultak segítségével a hibakeresés nem vaktában lövöldözés többé, hanem tudományos lépésről-lépésre folyamat.

9.700 Ft + ÁFA

Customers' review

Rated 5.00 out of 5 stars
2 reviews
4 stars 0 0 %
3 stars 0 0 %
2 stars 0 0 %
1 star 0 0 %

2 reviews for Hibakeresés és probléma megoldás a hálózatodban II.

 1. 5 out of 5

  (verified owner)

  Review titleYour Review

  Was this review helpful to you? 0 of 0 people found this review helpful

 2. 5 out of 5

  (verified owner)

  Szuper jó volt akár csak az első részNagyon hasznos és jó látókör tágító feladatok/problémák, nagyon serkentő és figyelem fenntartó az együtt gondolkozás.

  Was this review helpful to you? 1 of 1 people found this review helpful

Only logged in customers who have purchased this product may write a review.

Hibakeresés és probléma megoldás a hálózatodban II.
Oktató

Elkészítés éve

5.00 out of 5 based on 2 customer ratings
(2 customer reviews )
X