Hibakeresés és probléma megoldás a hálózatodban

Ahogy mondani szokták, a férfiak és a fiúk közötti különbség csak annyi, hogy előbbieknek drágább játékaik vannak. A mérnökök két fő feladata a tervezés és a hibakeresés / analizálás. Azt is szokták mondani, hogy mérnök és mérnök között az dönti el melyik a jobb, hogy ezeket a képességeit hogyan tudják használni, egyátalán vannak-e nekik.

Amilyen gyakran hangoztatom, hogy az elmélet fontos, joggal gondolhatnád, hogy ha ez megvan, minden megvan. A gyakorlatot sokkal nehezebb megszerezni. Ezt nem lehet a tankönyvekből megtanulni. Mint az közismert, a tapasztalat az, amit az után kapsz meg, hogy szükséged lett volna rá. Megkíséreljük a gyakorlati világ eme szeletét is feldolgozni egy képzés során. Nem szokványos képzés ez, amennyire csak lehet interaktív. A élő képzés résztvevők nem csak ültek és várták, hogy dolgokat halljanak amiket jobb esetben érdekesnek találnak. Ezúttal közösen dolgoztak az oktatóval. Tipikus hibákat néztek meg és az elmúlt 13 hálózati képzés elméletét felhasználva megjavították azokat. Ötletelgettek, elméleteket állítottak fel, majd megnézték, hogy lehetnek-e ezek okok a nem működésre. Magyarul a videóból megtanulod, hogy hogyan keress hibát.

A 100% gyakorlati képzésen az oktató által összeállított hibás környezetek megoldását ismered meg. A képzésen az oktató megosztott képernyőjén követed, ahogy többen ötletelnek, javaslatokat adnak a hiba megkeresésére, javítására. A képzésen olyan gyakorlati tapasztalatot szerzel a hibakeresésben, amit máskor csak a saját károdon, néha vért izzadva kapnál csak meg.

9.700 Ft + ÁFA

Customers' review

Rated 5.00 out of 5 stars
1 review
4 stars 0 0 %
3 stars 0 0 %
2 stars 0 0 %
1 star 0 0 %

1 review for Hibakeresés és probléma megoldás a hálózatodban

  1. 5 out of 5

    (verified owner)

    Szuper interaktív voltÉlőben nagyon jó az interaktivitás és az érdeklődést és figyelmet fenntartó együtt dolgozás. Felvételről pedig nagyon tanulságos és látókör tágító hibák és megoldásaik.

    Was this review helpful to you? 1 of 1 people found this review helpful

Only logged in customers who have purchased this product may write a review.

Hibakeresés és probléma megoldás a hálózatodban
Oktató

Elkészítés éve

5.00 out of 5 based on 1 customer rating
(1 customer review )
X