Kisvállalati szerver egyszerűen és gyorsan V.

9.700 Ft + ÁFA

Kisvállalati szerver egyszerűen és gyorsan V., oktató: Czakó Krisztián

Want a discount? Become a member.

Egy levelező szerveren a vírus- és SPAM szűrés elkerülhetetlen. Ha nincs, kártevők és kéretlen levelek özönlenek minden felhasználóhoz. A vírus védelem viszonylag egyszerű feladat, van rá jó szoftver és egyszerű beállítani. A problémás terület a kéretlen levelek kiszűrése. Jó szoftver persze itt is van, de az már nem annyira egyértelmű mi a SPAM és mi nem. A legjobb, ha ennek eldöntését a felhasználóra bízod: tanítsa ő a rendszert. A probléma csak az, hogy erre nehéz rávenni a felhasználókat, főleg ha ehhez tenniük is kell valamit (pl. továbbítsák a levelet… na ez tuti nem fog menni).

A kisvállalati szerver SPAM- és vírusvédelme képzésen egy olyan egyszerűen beállítható megoldást kapsz, mely a felhasználók számára is jól átlátható, könnyen használható. A kértelen levelek a “Levélszemét” mappájukba érkeznek. Ha az mégsem az, egyszerűen kiveszik onnan egy másik mappába és a rendszer megtanulja, hogy az nem SPAM. Fordítva pedig egyszerűen a Levélszemét mappába teszik azt, aminek ott a helye (ez Thunderbirddel egyszerűen a SPAM-nek jelöléssel megoldfható) és a rendszer megtanulja, hogy az SPAM.

Ez kiegészítve a naponta frissülő SPAM szűrő szabályokkal a lehető leghatékonyabb megoldást adja, mely folyamatosan tanul, fejlődik az adott cég szokásaihoz igazodva.

A képzésen az oktató megosztott képernyőjét látod. Innen lépésről lépésre megtanulod a rendszered legjobb beállítását, miközben részletes magyarázatot kapsz, hogy értsd mit és miért kell csinálnod. A végére te magad is gyorsan el tudod készíteni a saját rendszeredet.

Oktató

Elkészítés éve

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…