Linux rendszerek mentésének alapjai

(1 vásárlói értékelés)

9.700 Ft + ÁFA

Linux rendszerek mentésének alapjai, oktató: Czakó Krisztián

Want a discount? Become a member.

A Linux rendszerek mentése alapok oktató videó egy Linux teljes mentését mutatja be. Egyszerű, azonnal használható módszert ad a kezedbe, mely alkalmas a rendszer és minden adat teljes, biztonságos (titkosított) mentésére és annak visszaállítására.

A videó bemutatja az alapvető mentési stratégiákat és azt, hogy mi kell egy Linux szerver megfelelő mentéséhez. Megismered a duplicity mentő szoftver használatát, mely kiváló akár rendszeres mentéshez (legyen szó teljesről vagy növekményesről), akár egy-egy könyvtár azonnali teljes mentéséhez.

A Linux rendszerek kiváló eszköze az LVM (Logical Volume Manager), mely a mentésben is sokat tud segíteni. Például ennek segítségével tudsz konzisztens, pillanatnyi állapotot menteni. Az alapozásnak része ez LVM ezen funkciójának megismerése és alkalmazása is.

A gyakorlati oktató videón Czakó Krisztiántól tanulhatod meg a sok éves rendszergazdai munkája során megszerzett tapasztalatát. Az egyes funkciókat valós élethelyzetben ismered meg és így azonnal megérted annak hasznát és működését.

Az extra csomag tartalmazza a videót, a képzés jegyzetét a kiadott parancsokkal és az elkészített konfigurációs fájlokat.

Oktató

Elkészítés éve

Linux rendszerek mentésének alapjai termékről 1 értékelés

  1. SP

    Your Review

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…