OpenVPN szerver készítés alapjai RouterOS rendszeren

(1 vásárlói értékelés)

9.700 Ft + ÁFA

OpenVPN szerver készítés alapjai RouterOS rendszeren, oktató: Czakó Krisztián

Want a discount? Become a member.

Legyen szó otthoni, vagy vállalati hálózatról, hasznos, ha azt biztonságosan eléred távolról. Akár valamely belső hálózati szolgáltatást kell elérni, akár a rendszereket karbantartani, a VPN egy jó megoldás a feladatra. Az alkalmazott router, illetve tűzfal képességeitől függően sokféle megoldás közül választhatsz. A MikroTik RouterOS esetén szinte az összes ismert VPN megoldás a rendelkezésedre áll.

Az egyik legnépszerűbb VPN szolgáltatás az OpenVPN. Népszerűségének oka, hogy minden platformon a rendelkezésedre áll (Linux, Windows, MacOS, Android, iOS), egyszerű telepíteni és beállítani, valamint “immúnis” a különböző címfordításokra, sőt, akár proxy szervereken keresztül is működőképes. Ráadásul ingyenes.

A MikroTik RouterOS rendszerét használhatod OpenVPN szerverként és kliensként is.

Az OpenVPN szerver készítés alapjai oktatóvideóból megtanulod az OpenVPN kiszolgáló elkészítését RouterOS rendszeren, valamint a kliens oldal beállítását Windows és Linux környezetben. Az OpenVPN képes egyszerű felhasználó és jelszó alapú és komolyabb, X.509 tanúsítványt használó hitelesítésre is. Az oktatóvideóból mindkét módszer használatát elsajátítod.

A 100%-ban gyakorlati oktatóvideón az oktató megosztott képernyőjét látod, ahol lépésről lépésre megmutat mindent, amit el kell végezned. Mindezekhez részletes magyarázatot és a valós életből vett tapasztalatok alapján tippeket kapsz, hogy a buktatókat elkerülhesd.

Az extra csomag tartalmazza a szerkesztett videót (mely az oktató gépén kerül rögzítésre tökéletes hang- és képminőséggel), valamint a jegyzetet és az elkészített konfigurációk mentését (export). Az oktatóvideóból bármikor frissítheted a tudásodat, míg a jegyzet kiváló segédletszámodra amikor a saját rendszeredet készíted.

Oktató

Elkészítés éve

OpenVPN szerver készítés alapjai RouterOS rendszeren termékről 1 értékelés

  1. ubi

    Your Review

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…