Tűzfal készítés alapjai II.

9.700 Ft + ÁFA

Tűzfal készítés alapjai II., oktató: Czakó Krisztián

Want a discount? Become a member.

A tűzfal készítés alapjai képzés első alkalmán megismerted a Linux NetFilter rendszer alapvető használatát és elkészítettél egy egyszerű tűzfalat. Ahhoz, hogy egy hatékony és tényleg biztonságos tűzfalad legyen van még pár lépés és pár hasznos beállítás, amit ismerned kell.

A folytatásban megtanulod rendszerezni a tűzfal szabályokat a láncok segítségével, hogy átlátható, gyorsan működő tűzfalad legyen. Megismersz pár további szűrési beállítást (pl. MAC szűrés, naplózás) és a címfordítás buktatóinak megoldását, hogy a tűzfalad tudja kezelni az FTP, SIP és PPTP protokollokat is.

A gyakorlati videón az oktató megosztott képernyőjén látod az elvégzendő feladatokat, melyekhez a 21 éves gyakorlati tapasztalatára épülő hasznos tippeket kapsz, így a végére nem csak lemásolni tudod a lépéseket, hanem érted is mit, miért kell csinálni.

Az extra csomag tartalmazza a szerkesztett videót, az elkészített konfigurációs fájlok mentését, valamint a jegyzetet minden kiadott paranccsal. Az oktatóvideóból bármikor frissítheted a tudásodat, míg a jegyzet kiváló segédlet számodra amikor a saját rendszereden dolgozol.

Oktató

Elkészítés éve

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…