Tűzfal készítés mesterfokon: Zorp-GPL II.

9.700 Ft + ÁFA

Tűzfal készítés mesterfokon: Zorp-GPL II., oktató: Pfeiffer Szilárd

Want a discount? Become a member.

A tűzfal készítés mesterfokon képzés első részében megtanultad a Zorp-GPL telepítését és alap beállítását. Van már egy működő tűzfalad, mely képes HTTP, FTP és HTTPS szűrésre, így nem csak portokat tudsz kinyitni, hanem pontosan korlátozhatod mely protokollokat szeretnéd átengedni.

A Zorp-GPL ennél sokkal többre képes. Mivel protokoll szinten működik, nem csak érti, demanipulálni is tudja azt. Pl. a HTTP esetén a kliens vagy a szerver által küldött fejléceket írhatod vele át. Vagy transzparensen válthatsz HTTP és HTTPS között (pl. kényszerítheted, hogy bizonyos oldalak felé minden esetben csak HTTPS kapcsolódás történjen a tűzfal után, vagy HTTPS-t nem tudó szerver előtt válthatsz sima HTTP-re).

Van lehetőséged a tartalomba is belenézni, így a szintén nyílt forrású ClamAV segítségévelvírusellenőrzést végezhetsz.

Az oktatóvideóból ezeknek a beállítását tanulod meg. Sőt, az extra ajándék részben egy ügyes trükkel teheted biztonságosabbá a felhőben tárolt adataidat: a Google naptárba mentett események transzparens titkosításán keresztül ezt is megtanulod.

A 100%-ban gyakorlatias oktatóvideón az oktató megosztott képernyőjét látod, ahol lépésről lépésre megmutat mindent, amit el kell végezned. Mindezekhez részletes magyarázatot és a valós életből vett tapasztalatok alapján tippeket kapsz, hogy a buktatókat elkerülhesd.

Az extra csomag tartalmazza a szerkesztett videót (mely az oktató gépén kerül rögzítésre tökéletes hang- és képminőséggel), valamint a jegyzetet és a képzésen elkészített konfigurációs fájlok mentését.

Oktató

Elkészítés éve

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…